Verticale Tuinen » Over ons

Maak kennis met Sjors en Merijn!

Sjors Christiaens - Eigenaar Verticale Tuinen

"Het idee voor Verticale Tuinen is ontstaan vanuit mijn passie voor techniek. Als eigenaar van SC-Metaal B.V. kreeg ik het idee om metaal en 'groen' samen te brengen. Het industriële karakter van het paneel en het groen van de planten zorgen voor een modern en sfeervol concept, interessant voor zowel de zakelijke- als particuliere markt."

Merijn Manders - Marketing & Sales

"In november 2019 werd ik door Joey Rutten benaderd of ik een bedrijfsfilm wilde maken van Verticale-Tuinen. Omdat het product me erg aansprak ben ik met volle overtuiging deze opdracht aangegaan. Het resultaat was een mooie impressievideo. Omdat Joey Rutten een andere uitdaging had gevonden werd ik gevraagd of ik zijn taken in de verkoop/marketing wilde overnemen. Vanuit mijn enthousiasme voor het product heb ik besloten deze uitdaging aan te gaan. Per januari 2020 ga ik  graag samen met u op zoek naar de perfecte groene wand". 

Samenwerkingspartner

Wij geloven dat je vooral moet doen waar je goed in bent. Met die reden kiezen we ervoor om samen te werken met diverse partners. Zelf hebben wij niet de meest groene vingers en het is dan ook fijn om samen te kunnen werken met mensen die hier alles vanaf weten. We stellen onze vaste partner op het gebied van het beplanten van onze verticale tuinen graag aan je voor. Daarnaast geven zij tips en tricks en stellen ze samen met jou een onderhoudsplan op.

Ons montageteam staat voor u klaar! 

Productie in eigen huis 

Omdat SC-Metaal BV en Verticale Tuinen zich gezamenlijk onder één dak begeven hebben we de mogelijkheid om productietechnisch snel te schakelen en een scherpe prijs aan te bieden. Benieuwd naar ons productieproces? Bekijk dan even onderstaande productievideo's.

Productieproces Verticale Tuinen: Kanten 

Productieproces Verticale Tuinen: Laseren