Verticale Tuinen » Kantoortuinen

Verticale Kantoortuin

Meer groen op minder vierkante meters. Het perfecte alternatief voor nóg een schilderij aan de muur. Onze stoere, industriële panelen kunnen volledig naar eigen wens worden ingericht, zodat jouw kantoor precies de uitstraling krijgt die past bij jouw bedrijf of organisatie. Neem snel een kijkje in onze webshop.

Geen gedoe

Hoewel ons systeem perfect is voor do-it-yourself’ers, snappen wij heus wel dat jij je tijd beter kunt besteden. Wij hangen jouw nieuwe plantenwand voor je op en voorzien deze (in samenwerking met onze groenpartner) van de planten die je wilt. Het enige wat we achter laten is een prachtige verticale kantoortuin. 

Werken in een gezonde omgeving

Meerdere onderzoeken wijzen uit dat groen in een kantoor een rustgevende en positieve werking hebben op de mensen die hier werken. Daarnaast zuiveren planten de lucht. Een gezonde werkomgeving voorkomt stress, verhoogt de productiviteit en verlaagt de mate van verzuim.

Meer weten? Bel Sjors!

Sjors staat voor je klaar. Heb je vragen over onze producten of ben je op zoek naar een oplossing op maat? Stuur hem een mailtje, vul ons contactformulier in of bel Sjors op voor een nog sneller antwoord.

Sjors Christiaens
M: +31 6 12 43 48 45

E: info@verticale-tuinen.nl